Ппастформ ООД е компания с предмет на дейност производството и търговия с пластмасови изделия за дома и градината.

Предприятието разполага с модерен парк от високотехнологично производствено оборудване в сферата на леенето под налягане (шприцвани изделия от 25 до 2500гр.). Също така с екструзионно-издувна техника (бластвани изделия градински лейки от 1 до 10л.). Разполагаме с над 40 броя щприц и бласт форми за различни изделия за дома и градината. Произвеждаме изделия от всички видове полиафини – полипропилен (PP), полиетилен (PE). Годишното ни потребление на полиафини надхвърля 1200 т. Произвежданите от нас изделия са с първокласно качество – на база първични полимери от водещи производители.

За големите ни резултати допринася нашият опитен и квалифициран персонал. Извършва се ежегодно обновление на технологичния парк и същевременно повишаваме квалификацията на нашите служители. Подобряваме иновационните технологии и спецификациите на нашето оборудване.

Пластформ ООД е представя своята продукция на българския пазар и работи с клиенти от Украйна, Русия, Македония, Гърция, Румъния, Полша и много други страни. Имаме възможност да разработваме проекти по образци на клиента. Освен това, изработваме и инструментална екипировка, занимаване се с проектиране на шприц и блас форми в 3D и компютърна симулация на произвежданото изделие. Имаме гъвкава търговска политика с ентусиазиран търговски отдел. Предоставяме специални програми с доставка до склад на клиента. За подробна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

За клиенти, които работят в по-ниската ценова ниша, предлагаме програми за изработване на изделия (собственост на клиента) с използването на вторични полимери. Изкупуваме вторични полимери полипропилен (PP) и полиетилен (PE), като за по-детайлна информация, можете да се свържете и с нас.

Фирмата разполага с изключително опитен и квалифициран персонал, като един от приоритетите на ръководството е непрекъснато повишение на квалификацията на служителите и усвояване на нови технологии и производства с цел повишаване на качеството на продуктите и постигане на конкурентни цени.