Градински лопати – характеризират се с висока степен на приложимост – особено през зимния сезон, когато е необходим оптимален и бърз способ за почистване на снега. Всеки градинар добре знае, че чистият и спретнат домашен двор привлича много по-силно гостите от отрупания със сняг вход.

Пластмасовите градински лопати са много практичен и дълготраен инструмент. Те запазват своите свойства дори по време на най-лютата зима. Ако използвате лопатата внимателно, то тя може да ви служи дълги години. Другото ѝ предимство пред желязната лопата е, че тя не се поддава на корозия. Освен това, теглото на пластмасовия вариант е по-малък, което го прави далеч по-удобният и практичен.

Пластмасовите лопати са незаменими за вилната зона, а също така и за гаража, та дори и за частните къщи. За оптимален хват на лопатата, може да се добави дървен елемент в горния край, който обаче значително ще повиши теглото.

Материалите за производство на пластмасовите изделия произвеждани от нашата компания са полиетилен (PE) и полипропилен (PP). Възможна е опцията за производство на индивидуални изделия по задание на клиента.

Може да се свържете с нас на някой от посочените контакти. Наш оператор ще ви съдейства за да направите най-добрият и подходящ избор свързан с вашите нужди и капитал. Също така може да разгледате и други наши пластмасови изделия в продуктовият ни каталог.