Сандъчета за разсад се състоят от основен корпус и преградни стени. Тази структура позволява отглеждането на няколко вида растения на едно място. Това осигурява безопасното и безпроблемно преместване на цялата кутия – заедно с всички растения в нея – до градината ви. Пластформ ООД произвежда сандъчета за разсад с различни размери. По-тесните от тях могат дори да се вместят на перваза на прозореца.

След конкретното засаждане на растения тези сандъчета за разсад се поддържат лесно. Тя е безпроблемна и не изисква никакви специални методи или препарати. Освен това, структурата на съдовете е направена така, че до разсада да достига еднакво количество светлина и топлина – без значение в кое отделение се намира. А когато разсадът е преместен в градината, можете да използвате отново сандъчето, като преди това я съхраните на удобно място. Компактната сандъче се свива, като сгънете всички преградни стени и така бихте могли да го пъхнете дори в шкафа за домашни принадлежности в апартамента си.

За повече информация свързана с цена на предлаганите от нас продукти, може да разгледате нашата ценова листа. Ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нашият отзивчив персонал, който да ви помогне в избора.